Over ons

Zoals wij vaak tegen elkaar zeggen; Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het wel kan….” en dat werd de start van een nieuw avontuur.

We kregen de kans om het weiland, wat we al een aantal jaren huurden, naast ons huis te kopen.
Deze kans gaf ons een “dikke blij” want hier konden we wel wat mee, niet alleen om er een paar beestjes op te laten lopen er was zoveel meer mogelijk.

Onze eigen ervaring na de ziekte van onze zoon leerde ons, dat hij alles zelf weer moest doen en daarbij het vertrouwen te krijgen dat alles weer goed zou gaan.
De wereld draaide gewoon door maar bij ons, als ouders, kwam alles omhoog.
Je staat het hele jaar op de automatische piloot en pas daarna ga je beseffen wat er allemaal gebeurd is binnen je gezin.

Iedereen denkt je kind is weer beter en alles is weer normaal….dat is ook zo voor de buitenwereld misschien, maar dat was het niet voor ons.
Het verwerken van dit jaar is een proces van vertrouwen, winnen in alles, maar hoe doen we dit?
Iedereen doet dit op zijn eigen manier, er is geen draaiboek voor en het gaat met vallen en opstaan.
Een ieder die met deze levensbedreigende ziekte te maken heeft, of heeft gehad, zal dit herkennen, ook hun naasten hebben het hier vaak zwaar mee.

Daar kwam voor ons het besluit vandaan om van ons mooie weiland/eiland een inlooptuin te maken, waar mensen die met deze ziekte te maken hebben of hebben gehad, of hun naasten hieraan hebben verloren kunnen langskomen.

Het is geheel vrijblijvend, we bieden geen zorg, het is de bedoeling dat we er met z’n allen een gezellige ochtend of middag van maken.
Niet alleen kun je komen voor een kop koffie of thee, ook tuinieren, creatief bezig zijn, spelletjes spelen, timmeren, lekker chillen, een computer cursus of lekker samen wandelen.

Kortom samen kunnen genieten door leuke dingen met elkaar te doen en elkaar tot steun zijn, in een prachtige omgeving “waar je gewoon even jezelf kunt zijn”

Als je wilt praten praat je, wil je dat niet helemaal goed, alles mag niets moet en vaak loopt het zoals het loopt.
De Stichting Wijland de Kampen is inmiddels opgericht wij zijn er klaar voor.

We hopen jullie te mogen begroeten op Wijland de Kampen om samen met ons dit mooie avontuur te gaan beleven!

Natuurlijk is een bezoek aan Wijland de Kampen geheel vrijblijvend en gratis.

Want met z’n allen kunnen we het.